Засега нямаше достатъчно информация какъв ще бъде чипсетът Tensor. Току-що Geekbench пуснаха списък с пълните характеристики, който ни дава някои допълнителни подробности за него.

Резултатите от теста на Geekbench за едно и няколко ядра на процесора не са впечатляващи, но имайте предвид, че това вероятно е само предварителен тест, така че производителността вероятно ще бъде доста по-голяма при излизането на устройствата.

По-важна е конфигурацията на процесора. Списъкът показва конфигурация от 8 ядра - две големи ядра, работещи на 2.80GHz, още две на 2.25GHz и четири енергийно ефективни ядра на 1.80GHz.

Малко вероятно е две ядра Cortex-X1 да се поберат на един и същ чип, така че вероятно конфигурацията е от две двойки ядра Cortex-A78 и четири ядра Cortex-A55.

Устройствата ще са оборудвани с графичния процесор Mali-G78, който е същият, използван в тазгодишния Exynos 2100. И това не ни изненадва, като се има предвид, че предишните слухове предполагат, че Samsung ще доставя и mmWave 5G модема на телефоните.

Не на последно място, имаме 12 GB оперативна памет на тестваното устройство, което потвърждава някои от излезлите слухове от преди няколко месеца.

Ето го и пълния списък с характеристики:

характеристики Google Pixel 6

Продуктът е добавен към списъка с любими

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.