Според слуховете OnePlus 9 RT ще излезе на 15 октомври и ще стартира продажби с OxygenOS 12, базиран на Android 12, което го прави един от първите смартфони, които стартират с последната версия на Android. Въпреки това известния лийкър Digital Chat Station споделя, че това няма да се случи, тъй като 9 RT ще работи с Android 11 и с ColorOS 12 надстройка.

Той също така твърди, че OnePlus 9 RT ще се предлага в три цвята и ще бъде на цена между  270 Евро и 400 Евро. Дизайнът му ще бъде подобен на 9R и разположението на обектива на камерата ще остане непроменено, но модулът на светкавицата ще бъде на различна позиция.

Източникът също така потвърди предишните изтекли характеристики, включително 120Hz екран, 4500 mAh батерия и 65W зареждане. В последната публикация на Weibo лийкъра споделя, че сензорът за камерата IMX586 ще замени IMX766, и процесорът ще бъде Snapdragon 870 вместо Snapdragon 888, което противоречи на предишните твърдения.

Това твърдение може и да е грешка, тъй като 9 RT наскоро беше забелязан в Geekbench със Snapdragon 888 и 12GB RAM, но ще трябва да изчакаме повече източници, за да потвърдим новата информация за камерата.

Продуктът е добавен към списъка с любими

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.